Dry needling & revalidatie

“Luister naar uw lichaam”

Dat is vaak gemakkelijker gezegd, dan gedaan. Zoekt u hier hulp bij, of blijft de pijn en/of klachten bestaan, dan help ik u hierbij graag verder. Ik werk samen met u aan uw gezondheid.

Dry needling

Door middel van het gebruik van dry needling, kunnen gespannen spieren en triggerpoints doelgericht behandeld worden. Dry needling is een onschuldige en effectieve behandeltechniek wanneer deze correct wordt toegepast.

Revalidatie

Door te kiezen voor een individuele aanpak, zorg ik ervoor dat uw behandeling zo succesvol mogelijk verloopt. Ik luister, evalueer en bied oplossingen die uw herstel na een ongeval, bij werkgerelateerd letsel of misschien wel na een operatie, versnellen.

Praktische aanpak

Ik ga uit van een praktische aanpak. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van traditionele behandelmethoden voor musculoskeletale aandoeningen en sportblessures, maar pas ik ook verschillende alternatieve methoden toe (zoals dry needling) om patiënten een optimale behandeling te bieden.

PijnReset Programma

Heeft u ook al langer last van nek-, schouder,- rug- of kniepijn (of elke andere lichamelijke pijn) die maar niet lijkt over te gaan? Pijn die steeds terugkomt of zich verplaatst? Wat u ook doet, die frozen shoulder of nek/hoofdpijn gaat maar niet over?

Wilt u (eindelijk) pijnvrij worden, en de tools krijgen om ook daadwerkelijk pijnvrij te blijven?

Wilt u (weer) uw eigen unieke leven leiden, zoals u zou willen? Zonder belemmeringen door fysieke pijn?

Hierin wordt besproken of het PijnReset Programma ook wat voor u is, zodat u pijnvrij wordt en kan blijven!

Meer informatie over revalidatie therapie vindt u op de site: Helios Fysiotherapie en revalidatie