Het Coronavirus

Update

Inmiddels hebben wij alle mensen die tussen 1955 en 1960 geboren zijn opgeroepen voor het vaccin Astra Zeneca. Bent u nog niet opgeroepen en wilt u wel het Astra Zeneca vaccin, neemt u dan contact met ons op. Dit geldt alleen voor deze leeftijdscategorie.

Voor de 2e vaccinatie ontvangt u van ons bericht wanneer dit zal zijn.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vragen wij u de onderstaande adviezen op te volgen:

  • U kunt alleen de praktijk betreden als u vooraf telefonisch contact heeft gehad met de assistente of een afspraak heeft. Spoedgevallen uitgezonderd, maar bij voorkeur ook eerst telefonisch contact.
  • Wilt u zo vriendelijk zijn om achter de gemarkeerde streep bij de balie van de assistente te staan als u de assistente wilt spreken
  • Het portaal is tijdelijk gesloten om zelf afspraken in te kunnen plannen om zo meer de regie te behouden over de agenda.
  • We willen terug naar minder consulten per dag. De agenda’s raken te vol met fysieke afspraken. Bedenk voor uzelf of het contact met uw huisarts ook een telefonisch consult mag worden.

Voor achtergrond informatie over het coronavaccin kunt u onderstaande link aanklikken: https://www.therapeuticumhaarlem.nl/blog/2021/01/vaccineren-of-niet/

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Therapeuticum de Es | 1997 - 2021