Het Coronavirus

Update

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vragen wij u de onderstaande adviezen op te volgen:

  • U kunt alleen de praktijk betreden als u vooraf telefonisch contact heeft gehad met de assistente of een afspraak heeft. Spoedgevallen uitgezonderd, maar bij voorkeur ook eerst telefonisch contact.
  • Wilt u zo vriendelijk zijn om achter de gemarkeerde streep bij de balie van de assistente te staan als u de assistente wilt spreken
  • Het portaal is tijdelijk gesloten om zelf afspraken in te kunnen plannen om zo meer de regie te behouden over de agenda.
  • We willen terug naar minder consulten per dag. De agenda’s raken te vol met fysieke afspraken. Bedenk voor uzelf of het contact met uw huisarts ook een telefonisch consult mag worden.

Voor achtergrond informatie over het coronavaccin kunt u onderstaande link aanklikken: https://www.therapeuticumhaarlem.nl/blog/2021/01/vaccineren-of-niet/

Vanaf 25 januari gaat er door de huisartsen gevaccineerd worden beginnend volgens het schema van het RIVM/overheid. U krijgt een oproep als u aan de beurt bent. Er is nog weinig informatie beschikbaar momenteel. Verdere informatie volgt zodra we meer weten. Liever de assistente niet extra belasten met telefoontjes over de vaccinatie.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Therapeuticum de Es | 1997 - 2021