hNLP Practitioner start 16 September 2023

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en je communicatievaardigheden zowel persoonlijk als zakelijk naar een hoger niveau te tillen?

Met de hNLP Practitioner opleiding van I See You Coaching & Training, die start op 16 september, krijg je concrete inzichten, technieken en vaardigheden om effectiever te communiceren en je doelen te bereiken. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. hNLP staat voor humanistic Neuro Linguistic Psychology. hNLP gaat uit van de individuele mens waarbij iedere situatie benaderd wordt als een nieuwe omdat jij als mens, en iedereen om ons heen, aan constante verandering onderhevig is.

Deze opleiding biedt tal van voordelen voor zowel je persoonlijke als zakelijke leven:

  • Diepgaandere verbinding met anderen: Leer hoe je betere connecties kunt maken met mensen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak, door effectieve communicatietechnieken toe te passen.
  • Verbeterd zelfinzicht en begrip van anderen: Ontdek hoe je jezelf en anderen beter kunt begrijpen door inzicht te krijgen in onbewuste patronen en processen die onze communicatie be├»nvloeden.
  • Effectievere communicatie om meer te bereiken: Leer hoe je je communicatie kunt verbeteren om je doelen te bereiken, zowel binnen je persoonlijke relaties als in zakelijke situaties.
  • Duidelijke doelen stellen en ze bereiken: Ontdek hoe je duidelijke doelen kunt bepalen en concrete stappen kunt zetten om ze te bereiken, door gebruik te maken van NLP-technieken en mentale processen.
  • Een gezonde mentale staat met positieve resultaten: Leer hoe je je mentale gezondheid kunt verbeteren, wat leidt tot meer geluk, succes, ontspanning en energie in zowel je persoonlijke als zakelijke leven.


De hNLP Practitioner opleiding gaat verder dan alleen NLP. Het is een uitgebreide 15-daagse training waarin je leert om bewust te worden van je communicatiepatronen en ze te veranderen. Door praktische handvatten en effectieve technieken leer je niet alleen hoe je je doelen kunt bereiken en innerlijke conflicten kunt oplossen, maar ook hoe je gewenste emoties kunt oproepen en communicatie met anderen kunt verbeteren.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zijn communicatievaardigheden wil verbeteren, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Of je nu een professional bent, een coach, of veel met mensen werkt, hNLP biedt je inzichten, ‘aha’-momenten en ervaringen om het maximale uit jezelf te halen in communicatie. Er is geen specifieke vooropleiding vereist en we werken met kleine groepen zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Grijp deze kans om je communicatie en leven te transformeren!

Kijk voor meer informatie, data en kosten op onze website!

Deel dit bericht