Weleda recepten bestellen

Weleda recepten bestellen

Met uw smartphone
De meest eenvoudige en snelste weg is met de gratis app op uw smartphone. Dit kan voor zowel iOS (Apple) als voor Android telefoons. U zoekt in de app-store of in Google Play naar de Weleda recepten app. (of via het plaatje van de logo’s van App Store en Play store onderaan deze paragraaf.)
Met dit programma op uw telefoon kunt u in vijf eenvoudige stappen alle benodigde gegevens doorsturen naar de Weleda Apotheek inclusief een foto van uw recept (deze moet u dan wel bij u arts ophalen -> de assistente scant het recept en stuurt het u toe per email is ook een mogelijkheid).

Voor iPhone of Ipad

Voor Android toestellen

Via de website van Weleda

Op de website weleda.nl/apotheek kunt u alle informatie terugvinden en ook direct een geneesmiddel bestellen.

Per fax, post of mail
U kunt, samen met uw arts/assistente, een formulier invullen en dit naar ons (laten) toesturen. Op dit formulier staan alle benodigde gegevens. Fax nr: 079 – 3531 388 of per mail apotheek@weleda.nl. U kunt op twee manieren betalen;
•     Incasso. Weleda zal het verschuldigde bedrag van uw rekening afschrijven.
•     Betaallink. U ontvangt een e-mail met daarin een linkje. Als u hier op klikt dan kunt u betalen met iDeal.

Per levering brengt de Weleda Apotheek € 3,50 aan verwerkingskosten in rekening. De verzendkosten nemen zij voor onze rekening.

Levering
Is een recept (en de betaling) voor 14:00 uur bij hen binnen dan leveren ze uw geneesmiddelen nog dezelfde dag aan bij PostNL. Doorgaans zal het dan de volgende dag bij u worden afgeleverd. 

Vragen?
Heeft u nog vragen? Weleda staat u graag te woord.
Tel. Apotheek: 079 3631 377
E-mail:             apotheek@weleda.nl
Adres:              Platinastraat 161, 2718 SR Zoetermeer, Nederland