Grace Bosch

Mijn naam is Grace Bosch. Als het over eten gaat staan de kernwoorden ‘leuk’, ‘lekker’ en ‘gezellig’ bij mij centraal. Al van jongs af aan ben ik bezig met voeding. Als klein meisje hielp ik mijn moeder al in de keuken met het avondeten. Later vermaakte ik mij met het maken van taarten, koekjes en lekkernijen en al snel probeerde ik recepten uit kookboeken uit.

De keuze om de opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan doen was dan ook snel gemaakt. Tijdens mijn opleiding kon ik mij meer verdiepen in een onderwerp waar mijn interesses erg naar uit ging. Dat ik hierbij ook mensen kon helpen, maakte het voor mij compleet. De studie heb ik dan ook met erg veel plezier en motivatie gevolgd.

In de zomer van 2013 mocht ik met trots mijn diploma op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in ontvangst nemen. Door mijn studie staan de kernwoorden ‘leuk’, ‘lekker’ en ‘gezellig’ nog meer centraal. Het werd voor mij een uitdaging om te koken en te bakken met een gezondere inslag. Ik leerde al snel dat gezond eten dezelfde sfeer teweeg kan brengen als ongezond eten. Onbewust zijn er dan ook al snel aanpassingen in mijn eigen leefstijl ontstaan. Deze ongedwongen manier van toepassen en leefstijlveranderingen wil ik, samen met mijn passie voor gezond eten, graag overdragen.

Werktijden

maandag

Contactinformatie

06 38130069
grace@dietistenpraktijk-gracefullfood.nl