Helmie Kramer

Mijn naam is Helmie Kramer,  kom uit Haarlem en ben in 1986 verhuisd naar de Achterhoek. Mijn achtergrond is verpleegkundige en  heb werkervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen en de wijkverpleging. 

In 2003 heb ik me o.a. bijgeschoold in de diabeteszorg en heb vanaf 2004 met veel plezier diabetesspreekuren opgezet bij verschillende huisartsenpraktijken. Vanaf dat moment is de chronische zorg stapsgewijs  bij de meeste huisartsenpraktijken verder uitgebreid met o.a.  het cardio vasculaire spreekuur ( o.a.hoge bloeddruk, hoog cholesterol), COPD longziekten en astmacontroles.  

Vanaf begin 2015 werk ik met veel plezier in therapeuticum de Es als praktijkondersteuner somatiek en begeleid mensen met bovenstaande chronische aandoeningen.  Sinds kort zijn we ook gestart met de ouderenzorg. Ik word er altijd blij van, om samen met de patiënt, een passende ondersteuning en behandeling te vinden, waarbij de patiënt zich goed voelt en in kan vinden. 

Verder kunt u bij mij terecht voor ondersteuning  met stoppen met roken en op indicatie het afnemen van een longfunctietest. 

Ik ben getrouwd, heb 4 zonen en inmiddels 1 kleindochter. Mijn hobby’s zijn o.a. schilderen, wandelen, fietsen, reizen,  lezen en zingen. 

Werktijden

Zij werkt als praktijkondersteuner (POH) Somatiek op de maandag, dinsdag en om de week donderdag alleen op even weken.

Contactinformatie

Geen telefoonnummer
Geen e-mail

BIGnummer: 9900 241 3230

– De consulten voor de chronische zorg bij mij gaan vanuit de basisverzekering waarbij het eigen risico niet aangesproken wordt. Evenals een longfunctietest en een fundusfoto (foto van de ogen)
– Het laboratoriumonderzoek gaat wel van het eigen risico af.