Lotte Dikken

Hi! Ik ben Lotte Dikken.

Verandering? Altijd!

Al vanaf heel jonge leeftijd heb ik altijd willen leren en ontdekken, met een volledig open blik. Mijn ouders hadden hun handen vol aan mij omdat ik alles zelf wilde doen en ontzettend eigenwijs was.

Dat is altijd zo gebleven. Ik wil altijd meer ontdekken en me verder ontwikkelen, volledig op mijn eigen manier met een open vizier.

Antroposofische fysiotherapie

De antroposofische fysiotherapie heeft de reguliere fysiotherapie als basis en biedt een brede kijk op de mens via het gedachtegoed van Rudolf Steiner. De opleiding heb ik met veel plezier doorlopen en het heeft me een nog bredere kijk op het leven en de mens gegeven.

Als ik antroposofische fysiotherapie inzet, gebruik ik voornamelijk de Ritmische Massage. Dit is behulpzaam bij heel uiteenlopende klachten, van buikpijn tot knieklachten en van oorontstekingen tot een burn-out. Onderaan deze pagina vind je nog meer behandelbare klachten door middel van Ritmische Massage.

Triggerpoint Reset Methode

Dit is mijn grote liefde op het gebied van werk. Voor mij komen hier de grootste en belangrijkste onderdelen bij elkaar, namelijk mind en body. Veel mensen lopen met terugkerende pijnklachten,  chronische pijnklachten of hebben steeds op een andere plek pijn. Behandeling tegen de pijn helpt tijdelijk, maar steeds weer komt de pijn terug. Mensen met deze klachten hebben vaak al heel veel geprobeerd, kennen het ziekenhuis en het alternatieve circuit al op hun duimpje. Maar ze komen niet langdurig van hun pijnklachten af, wat resulteert in vermoeidheid, een minder goed humeur, vaak het gevoel dat leuke afspraken eigenlijk te veel zijn en dat ze minder leuk zijn voor de mensen om hen heen. 

Quick fix?

In het intensieve behandeltraject van de Triggerpoint Reset Methode pak ik niet alleen de spierknopen aan die ontstaan door de pijn en daarna de pijn in stand houden, maar via mindbody coaching nemen we ook de oorzaak van de klachten weg en leer je van mij om zelf die oorzaak aan te pakken, zodat die verdwijnt, weg blijft en je weet wat je kunt doen als het zich weer aandient.

Pijnvrij? Kan dat wel?

Spoiler alert! Het antwoord is JA! Meer weten? Kijk op mijn website (hier rechts in beeld) of vraag een gratis adviesgesprek aan (kan ook via de website).

Werktijden

Donderdag 9.00 – 17.00

Contactinformatie

Geen telefoonnummer
lottefysiotherapie@gmail.com

Therapeuticum de Es | 1997 - 2020

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly