Manon van Aalst

Mijn naam is Manon van Aalst en in 2013 heb ik mijn diploma Voeding en Diëtetiek in ontvangst mogen nemen die ik heb gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Een van de redenen om te starten met de opleiding Voeding en Diëtetiek is omdat ik zelf diabetes heb. Een zeldzame vorm die erfelijk is, genaamd MODY 3. Door deze ervaring weet ik wat het is om dagelijks medicatie te moeten gebruiken, leefstijladviezen toe te moeten passen en wat voor invloed dit kan hebben op je dagelijkse leven. Met deze ervaring ben ik mij er bewust van dat er meerdere factoren meespelen.

Voeding heb je nodig om bijvoorbeeld de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, maar misschien gelden er voor jou wel adviezen waardoor je bepaalde voedingsmiddelen niet meer mag of beter in de mindere mate kan gaan gebruiken. Gedrag en motivatie kunnen dan belemmerende factoren zijn die veranderingen in de weg kunnen staan. Door mijn eigen ervaring, mijn werkervaring met cliënten en mijn opgedane kennis tijdens scholingen, kijk ik naast jouw voedingspatroon en leefstijl ook naar andere mogelijke factoren die hierin een rol kunnen spelen. Zo nodig besteed ik tijdens mijn gesprekken ook hier aandacht aan en gaan we samen op zoek naar wat bij je past.

Werktijden

Dinsdag

Contactinformatie

0618229247
manon@dietistenpraktijk-gracefullfood.nl