Mirjam Tiggeloven

Mirjam van Tiggelhoven

Sinds 1990 woon ik met mijn man en mijn drie zonen in De Maten in Apeldoorn en vanaf die tijd zijn wij betrokken bij het Therapeuticum De Es.

Wij hebben de beginfase, de bouw en de opening van het Therapeuticum De Es meegemaakt. Toen ik gevraagd werd om mee te denken in het bestuur van de SGAG, wilde ik dit graag doen. 

Ik vind het interessant om bestuurslid te zijn aan de organisatie van het Therapeuticum De Es en ik hoop dat ik op een spontane en goede manier kan bijdragen aan de ontwikkelingen van het Therapeuticum De Es.

Ik ben beeldend kunstenaar. Eerder heb ik in het onderwijs les gegeven in de vakken Handvaardigheid/Gezondheidskunde en in Apeldoorn in het vak Zorg en Welzijn en Verzorging in de basisvorming. Sinds 2007 ben ik gestopt in het onderwijs en heb ik mijn eigen bedrijf Kunststudio Mirjam Tiggeloven opgezet. Al deze jaren ga ik voor de uitdaging om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen enthousiast te maken voor kunst en creativiteit. Nieuwe energie, inspiratie en verbondenheid door middel van kunst. Kunst is onmisbaar, stimuleert creativiteit en talentontwikkeling, vergroot de belevingswereld, is vernieuwend, geeft inspiratie en energie en verbind zowel kinderen als volwassen mensen. 

Mirjam van Tiggelhoven

Werktijden

Contactinformatie

Geen telefoonnummer
Geen e-mail