Mischa Coolen

Mijn naam is Mischa Coolen, vrouw van 42 jaar en moeder van een pracht zoontje van 5. Als kind had ik pit en was ik lui tegelijk, zo zeggen mijn ouders. Dat veranderde toen mijn passie voor het schaatsen op mijn 12e aanwakkerde.

Vanaf toen tot ik 29 was ben ik fanatiek schaatsster geweest. De laatste jaren als marathonschaatsster draaide ik mee in de top van Nederland.In die jaren verbleef ik ook een jaar in Zuid Duitsland en  werkte daar samen met (en leerde veel van) een medisch diagnostiker.

Daarna was het klaar met schaatsen en volgde het begin van een ommekeer in mijn leven. Ik wilde niet meer “kou en hardheid”, maar “warmte en zachtheid”.  Alleen hoe deed ik dat?

In de jaren die volgden heb ik veel ervaren op het gebied van innerlijke ontwikkeling en kwam ik beetje bij beetje meer thuis in mijn lichaam. De natuur heeft me daar erg bij geholpen. En nog steeds! Toen ik 32 was heb ik 2 jaar in een tipi gewoond en sliep ik regelmatig in het bos. Een indrukwekkende tijd. Intens mooi om te ervaren hoe de natuur mij helpt mijn eigen natuur te gaan (be)leven.

Door deze periode en ook door de kennis die ik in Zuid Duitsland had opgedaan, veranderde mijn kijk op de mens en dat wat wij “klachten” noemen.  Een holistische kijk ontwikkelde zich de jaren daarna alleen maar verder.

Toen ik 35 was kreeg ik tijdens een fietstochtje de ingeving om naar Peru te gaan. Het was zo duidelijk, dat ik mijn eigen praktijk sloot, alles opzegde en voor onbepaalde tijd vertrok.  Na 11 maanden was de cirkel rond en zette ik weer voet op Nederlandse bodem.

Een jaar later werd mijn zoontje Dani geboren in een tipi midden in de natuur.. Wat een onroerend mooie tijd. 2 jaar fulltime moeder volgden. Daarna voelde ik dat het tijd was weer mensen te gaan behandelen. Ik ben een tijdje zoekende geweest in wat de juiste werkplek was voor mij. Tot ik kennis maakte met de artsen en therapeuten binnen het Therapeuticum. Een verademing voor mij.  De manier waarop hier gekeken wordt naar de mens, naar lichamelijke en ook geestelijke klachten voelde als een hele mooie match. Ik hou er van om samen te werken en ook de verdieping in de antroposofie maakt me blij.

Dankbaar voor deze fijne werkplek, waar jij van harte welkom bent!

Werktijden

maandag

dinsdag

Contactinformatie

06-17153439
info@jenatuur.nl

Tja, daar overval je me mee

Kijk maar voor meer informatie op www.jenatuur.nl.

op 15 november gaat het gebeuren