Paula de Jonge

Paula de Jonge

Paula is in 1972 geboren in Hoogeveen en heeft haar jeugd in Almelo doorgebracht. Haar Grafische studie bracht haar in 1989 naar Utrecht, waar zij in 1991 Dirk ontmoette en met hem trouwde in 1995. Twee jaar later werden zij ouders van een dochter en een jaar later verhuisde het jonge gezin naar Apeldoorn.

Paula heeft nog een tijdje in de grafische wereld gewerkt maar al gauw was dat niet te combineren met haar gezin, dat zich inmiddels had uitgebreid met 2 zonen. In de avonden in het weekend zette zij zich in voor het Rode Kruis en later ook voor het SIGMA (oproepbare vrijwilligers groep EHBO+ voor rampen en ongevallen).

Omdat Paula de zorg zo leuk vond, heeft zij zich laten omscholen en werkt zij sinds 2010 bij Therapeuticum de Es. Naast haar werkzaamheden als onze doktersassistente, heeft zij ook in het laboratorium bloed geprikt en gewerkt op verschillende huisartsenposten. In 2021 en 2022 is Paula zich gaan bekwamen buiten het werkveld om in Familieopstellingen en heeft zij met goed gevolg de NLP Practitioner en NLP Master afgelegd. Samen met Dirk verzorgt zij ook hNLP trainingen. Familieopstellingen zijn op aanvraag in het Therapeuticum.

Paula heeft veel plezier in haar werk, het contact met mensen brengt haar diversiteit waar zij zo van geniet.

Paula de Jonge

Werktijden

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Contactinformatie

055 534 35 35
assistente@therapeuticum-de-es.nl