Paula de Jonge

Paula werd geboren in 1972 in Hoogeveen en groeide op in Almelo. In 1989 verhuisde ze naar Utrecht voor haar grafische studie, waar ze in 1991 Dirk ontmoette en in 1995 met hem trouwde. Twee jaar later kregen ze een dochter en verhuisden ze met hun jonge gezin naar Apeldoorn. Het gezin werd uitgebreid met twee zonen, waardoor Paula haar werk in de grafische sector niet meer kon combineren met haar gezin.

Paula werkte in de avonden en weekenden als vrijwilliger voor het Rode Kruis en later ook voor het SIGMA, een oproepbare EHBO-groep voor rampen en ongevallen. Haar interesse in zorg leidde ertoe dat ze zich liet omscholen en sinds 2010 werkt ze bij Therapeuticum de Es. Naast haar werk als doktersassistente heeft ze ook in het laboratorium bloed afgenomen en op verschillende huisartsenposten gewerkt. In 2021 en 2022 specialiseerde Paula zich verder door opleidingen in Familieopstellingen en NLP te volgen, waarbij ze zowel de NLP Practitioner als NLP Master succesvol afrondde. Samen met Dirk verzorgt ze (h)NLP-trainingen en biedt ze Familieopstellingen aan op aanvraag bij het Therapeuticum.

Paula haalt veel voldoening uit haar werk en geniet van het contact met mensen, wat haar de diversiteit brengt die ze waardeert.

Daarnaast is ze samen met Dirk (h)NLP-trainer bij I See You Coaching & Training, waar ze trainingen geven voor (h)NLP Practitioner en Master Practitioner, evenals de Relatie- en Werkbooster trainingen.

Werktijden

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Contactinformatie

055 534 35 35
assistente@therapeuticum-de-es.nl