Stefanie Beuzenberg

Stefanie is in 1973 in Duitsland geboren en ook opgegroeid. De liefde voor Michel bracht haar naar Nederland, waar zij inmiddels ruim 25 jaar samen met haar gezin woont. In 1999 heeft Stefanie de vierjarige bacheloropleiding voor Kunstzinnige Therapie beeldend aan de Hogeschool in Leiden afgerond. Sinds 10 jaar is haar praktijk voor Kunstzinnige Therapie in Apeldoorn gevestigd en sinds 2014 maakt zij deel uit van het ‘team’ op het Therapeuticum. Daarnaast is Stefanie als Therapeute op de vrije school ‘de Vijfster’ in Apeldoorn verbonden.                        

Stefanie houdt zich graag bezig met zingevingsvraagstukken en daarmee ook de antroposofie. Haar interesse in de Antroposofie is breed. Zo heeft zij onlangs aan de 400 pagina tellende vertaling naar het Duits van het cursusmateriaal van ‘Euritmie in Beweging’ meegewerkt.

Een tijd geleden ontstond in samenwerking met Frits Evelein en ‘Verlag aan de Ruhr’ een meditatie CD voor kinderen, waarbij Stefanie de teksten heeft ingesproken. Zie tabblad ‘Musikalische Traumreisen”.  

Op moment volgt Stefanie de Master-Vaktherapie opleiding aan de HAN (University of applied sciences).

Stefanie biedt de kunstzinnige therapie aan vanuit haar eigen praktijk. De kosten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed uit het aanvullende pakket ‘alternatieve geneeswijzen’. Verdere informatie vindt u op haar persoonlijke website: www.stefaniebeuzenberg.nl. Graag tot ziens!

Stefanie Beuzenberg-Albrecht, kunstzinnig therapeute

Geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor kunstzinnige therapie op antroposofische grondslag (N.V.K.T)  en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (N.V.A.Z)

Werktijden

woensdag

vrijdag

Andere dagen in overleg.

Contactinformatie

06-54627941
mail@stefaniebeuzenberg.nl

Therapeuticum de Es | 1997 - 2022