Wieger Veerman

Wieger Veerman heeft in 1998 de vijfjarige basisopleiding aan de Academie voor Euritmie in Den Haag afgerond. Sindsdien werkt hij als leerkracht euritmie op de vrije scholen en daarnaast werkt hij intensief met diverse groepen volwassenen om kunstzinnige en hygiënische euritmie voor iedereen toegankelijk te maken. Na afronding van de tweejarige euritmie-therapie opleiding in 2008 heeft Wieger zijn activiteiten uitgebreid met het therapeutisch werken met kinderen en volwassenen. In zijn praktijk aan huis komen kinderen van meerdere vrije scholen uit de regio, ook weten volwassenen de weg te vinden naar de huiselijke praktijk in Warnsveld. Voor invalide en gehandicapte patiënten gaat hij de deur uit en komt bij de mensen thuis.   Daarnaast werkt hij vanaf september 2020 op de woensdagochtend in therapeuticum de Es te Apeldoorn                       

Vanaf 2015 verzorgt Wieger samen met huisarts Liesbeth Kuhlemaijer nationale en internationale euritmie-bijscholingen voor euritmie-therapeuten en antroposofische artsen. Onder de naam ‘Euritmie in Beweging’ houden zij zich in deze nascholingen bezig met de verbreding en verdere ontwikkeling van de euritmie-therapie.

Geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging van Euritmietherapie (N.V.E.T)  en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (N.V.A.Z)

Werktijden

Woensdagochtend

Contactinformatie

0575-572124
irtha@kpnmail.nl

Therapeuticum de Es | 1997 - 2022