Pensioen van dr. Beukers

Geachte mevrouw, mijnheer,

Op 1 september 2021 bereik ik de pensioen gerechtigde leeftijd en stop ik met het werken als huisarts geïnspireerd door de antroposofie in het Therapeuticum ‘de Es’ en kijk ik terug op een lange tijd van praktiseren. 

Met enkele jaren praktische ervaring als arts ben ik samen met mijn vrouw, Liesbeth Kuhlemaijer, met nul patiënten begonnen in ons woonhuis aan de Looiersdreef. Er moest nog 14 dagen hard gewerkt worden, schilderen en ophangen van kastjes, om alles klaar te krijgen, maar op 15 januari 1990 werd de praktijk geopend en diende het eerste echtpaar zich aan die we nog steeds tot onze cliënten mogen rekenen. 

We hebben sindsdien huisartsenzorg geleverd vanuit ons woonhuis waar we nog steeds wonen en na 1996 in ons huidige pand aan de Glazeniershorst samen met therapeuten van diverse disciplines werkend van de antroposofische geneeskunde. 

Met heel veel plezier heb ik mij al die jaren overgegeven aan de samenwerking met patiënten, met u, om te zoeken naar oplossingen voor de problemen die in de spreekkamer werden besproken. 

Nu is het moment gekomen om meer aandacht te geven aan mijn eigen hobbies want het is een zeer druk bestaan als huisarts. Iedereen die een eigen zaak heeft weet hoeveel tijd je daarmee kwijt bent waarbij we ook regelmatig dienst hadden op de huisartsenpost. 

Liesbeth, geflankeerd door Ilse Gebbink en Wendelien Heddema, allen antroposofisch huisarts, gaan gewoon door met de huisartsenzorg de komende jaren zoals u dat van ons gewend bent. Het zal zeer wel kunnen zijn dat u mij nog kunt zien en horen in en om het therapeuticum de komende jaren.

Ik ga geen receptie houden. Als u contact wil hebben kan dat via brief of mail maar als u het op prijs stelt om mij te spreken kan dat telefonisch of maakt u een afspraak in de komende maanden op het spreekuur via de assistente. 

Via deze weg wens ik u het allerbeste voor de tijd die voor u ligt. 

Met vriendelijke groeten, 

Willem Beukers

Deel dit bericht

Therapeuticum de Es | 1997 - 2022