Professioneel coach, hypnotherapeut, familieopsteller en (h)NLP-trainer

Ben jij opzoek om ontspannen nieuwe veranderingen in je leven te brengen? Dan ben je bij mij bij het juiste adres. Ik ben een hypno-, mind- en lifecoach. Ik kan jou helpen patronen te doorbreken, emoties te ‘herschrijven’ en een energievolle toekomst tegemoet te gaan. 

I See You Coaching & Training op Therapeuticum de Es

Jij staat in onze sessies centraal. Het ‘probleem’ is een onderdeel van wat we kunnen aanpakken. Samen komen wij hier achter en zetten we stappen voor je gewenste veranderingen! Ik werk vanuit het Therapeuticum de Es en vanuit mijn praktijk in Beekbergen in de bossen. Ik kan je helpen met vraagstukken waarbij: 

  • je erg in je hoofd zit en niet meer weet wat je moet of wilt, 
  • als je een energielek hebt bijvoorbeeld bij stress of een burn-out, 
  • wanneer je duidelijkheid zoekt in je situatie en koers wilt bepalen, 
  • of als je op zoek bent naar wie je bent en wat je wilt en kunt.

Ontdek WerkBoosters voor meer motivatie en effectieve samenwerking!

Of je nu werknemer bent of manager, menselijke aspecten bepalen jouw werkplezier en productiviteit. Wat drijft jou op het werk? Salaris, carrière, erkenning, of een hoger doel? Werk je met collega’s en loop je soms tegen uitdagingen aan?

Ontdek hoe jij en jouw team gemotiveerd blijven en effectief samenwerken. Leer jouw motivatie kennen, begrijp de dynamiek tussen collega’s en verbeter de werkomgeving. Met onze WerkBoosters methode ontdek je de motivatiefactoren die jou en jouw team aansturen, waardoor je beter kunt inspelen op elkaars behoeften en samen succesvolle resultaten behaalt.

Interesse? Vraag nu meer informatie aan!

Hypno-coaching

Hypno-coaching is een vorm van hypnotherapie en coaching. Als hypnotherapeut kan ik helpen elementen uit jouw verleden die jou dwars zitten te veranderen door middel van hypnose. Zo kunnen trauma’s, bepaalde angsten en vervelende en belemmerende gevoelens (zoals voor bepaalde situaties of elementen) weggenomen worden. 

Als professional coach heb ik verschillende vaardigheden en technieken die wij samen kunnen inzetten om emoties uit het verleden en de daaropvolgende gedragingen te veranderen. Naast de gesprekken en coach sessies zet ik hierbij desgewenst hypnose in.

Hypnose is ontspannend en leuk. Het is een hulpmiddel dat helpt het element te vinden dat jou dwars zit en de emotie te herschrijven.

Holisme en antroposofie

Wanneer ik coach, zie ik jou als een geheel. Dit is vanuit het holistische oogpunt. Jij bent namelijk niet puur lichaam, je bent ook gevoel en geest. Deze werken samen. In het holisme beschouwen we 4 lichamen: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch/spiritueel. Dit heeft overeenkomsten met de vierledigheid uit de antroposofie, maar beide hebben hun eigen invalshoek.

Je kent zelf genoeg voorbeelden waarop het één de ander beïnvloed. Bijvoorbeeld: Een angstgedachte (mentaal) kan je bang (emotie) maken en vervolgens fysieke klachten veroorzaken. Een onbalans in je energie kan je lichaam gevoelig maken en zou je ‘zomaar’ eczeem kunnen hebben. Of buikpijn krijgt bij de gedachte een presentatie te moeten geven.

Tijdens mijn sessies zie ik een probleem niet als een losstaand probleem, maar kijk ik dus naar het geheel. Ik zie jou als mens zowel in werk als in privé. Wij pakken dit geheel samen aan.

Mindset-coaching en Life-coaching

Jouw brein, jouw hersenen beginnen al te groeien en te ontwikkelen terwijl je nog in de buik van je moeder zit. Die ontwikkeling gaat snel en zal nooit stil staan. Er komen dan nog steeds nieuwe hersencellen bij en er zullen ook nog elke dag nieuwe verbindingen tussen die cellen worden gemaakt of afgebroken. Die verbindingen representeren jouw ervaringen en zorgen voor hoe jij over de wereld om je heen en over jezelf denkt en dat bepaalt jouw gedrag. Begrip van dit alles zorgt ervoor dat je jouw huidige gedrag, of uit jouw verleden kunt begrijpen, maar ook kunt gaan veranderen in gewenst gedrag! Hiermee zal ik jou helpen.

Life-coaching richt zich op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Met deze werkwijze komen we achter jouw verlangens en behoeftes. Door te onderzoeken wat je kunt en wat je tegenhoudt kan er een plan gemaakt worden dat jou richting je doel brengt. Je begrijpt nu waarschijnlijk ook dat het belangrijk is om jouw mindset daarbij te betrekken. Vandaar dat ik life-coaching combineer met mindset-coaching.

Off- en online coaching en hypnotherapie

Op Therapeuticum de Es kan ik je al deze vormen van coaching aanbieden. Wat soms ook erg fijn kan werken zijn wandel-sessies: wandelcoaching in de natuur.  

Is het voor jou niet mogelijk om naar de locatie te komen om welke reden dan ook. Of blijf je gewoon liever thuis? Dan heb ik goed nieuws, want coaching en hypnotherapie kan ik jou ook online aanbieden.

Weet je nog niet zeker welke vorm van coaching bij je past, boek dan eerst een gratis kennismakingsgesprek.

Groeten Dirk
Dirk Voet hNLP Trainer
Personal Coach, Hypnotherapeut, Familieopsteller en (h)NLP-trainer